Lucrările la clădirea Bazarului din Buzău au fost sistate. Aici va funcţiona Primăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa mapio.net
Sursa mapio.net

Autorităţile Buzăului au decis sistarea temporară a lucrărilor de modernizare a Bazarului, proiect menit să transforme clădirea în sediu secundar al Primăriei. Motivul întârzierii: este nevoie de o recompartimentare a spaţiului în care vor fi amenajate birourile şi ghişeele.

Potrivit edililor, planul trebuie regândit astfel încât spaţiile în care vor lucra funcţionarii Primăriei şi în care îi vor primi pe contribuabili să permită distanţarea fizică obligatorie ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Tot din cauza pandemiei, e nevoie ca sistemul de aerisire al clădirii să funcţioneze altfel decât cel gândit iniţial.

Autorităţile buzoiene speră ca şantierul, inaugurat în 2019, să fie închis cel mai târziu în prima parte a anului 2022, după care o parte dintre birourile şi ghişeele primăriei să se mute acolo.

Fosta clădire a Bazarului din centrul Buzăului va fi amenajată şi compartimentată pentru a deveni al doilea sediu al Primăriei Buzău.

În clădirea din capătul străzii Cuza Vodă vor fi mutate mai multe compartimente ale Primăriei. Direcţia Economică este unul dintre compartimentele Primăriei care îşi va muta activitatea în fosta clădire a Bazarului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Promovarea Trovanţilor de la Ulmet, prioritate a conducerii judeţului

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite