Expoziţie de gravură, la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gravura

O expoziţie de excepţie este organizată, în premieră, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Gravorul Răzvan Caratănase a adus la Buzău expoziţia personală „(In)certitudini”. Timp de o lună, publicul poate admira lucrări realizate în tehnici speciale.

Artistul Răzvan Caratănase s-a întors la Buzău cu o expoziţie de excepţie. Vernisajul a avut loc miercuri, la etajul Galeriilor de Artă „Ion Andreescu”.

Publicul va avea ocazia să vadă, în premieră, la Buzău, gravurile lui Răzvan Caratănase realizate în tehnici speciale, cum ar fi de gravură în lemn ori aquagravură.

Expoziţia „(In)certitudini” este la a doua apariţie, prima fiind în luna mai la Galeria „Simeza” din Bucureşti, unde a fost prezent academicianul Răzvan Theodorescu, fost ministru al Culturii.

La vernisajul de la Buzău a fost prezentă Eva Radu, recunoscută pentru pictura sa urbană după ce a decorat treptele de pe strada Xenofon din Bucureşti, rută inclusă în topul celor mai frumoase străzi pictate din Europa. Expoziţia „(In)certitudini” va fi deschisă timp de o lună.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite