Donaţie de aparatură pentru salvarea pacienţilor care nu pot respira spontan

0
0
SJU Buzău
SJU Buzău

Spitalul Judeţean Buzău a primit o donaţie constând în ventilatoare pentru pacienţii care nu pot respira spontan.

Ajutorul umanitar vine din partea firmei SC. B.T.L. România aparatură medicală S.R.L. pentru Secţia ATI a Spitalului Judeţean Buzău şi constă într-o donaţie de trei ventilatoare, în valoare de peste 150.000 lei. 

„Prin conectarea la un astfel de ventilator, pacientul primeşte volumul de aer necesar funcţionării organismului. Dispozitivele urmează a fi folosite îndeosebi în tratamentul pacienţilor infectaţi cu SARS Cov-2”, transmite Biroul de Presă al SJU Buzău.

Conducerea spitalului aduce mulţumiri companiei SC B.T.L. România aparatură medicală SRL pentru aceste trei ventilatoare „ extrem de utile pentru secţia ATI, care ne ajută în tratarea pacienţilor confirmaţi cu virusul SARS Cov -2, cu forme medii sau grave, cu atât mai mult cu cât numărul acestor pacienţi este în creştere.

În această perioadă extrem de complicată, implicarea, solidarizarea şi responsabilitatea fiecăruia dintre noi poate aduce schimbarea spre bine”, transmite managerul celei mai mari unităţi medicale din judeţ, Claudiu Damian.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri