Deznodământ în cazul activistului agresat ca-n filmele cu mafioţi de către negustorii „la negru“ VIDEO

0
0
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Curtea de Apel Ploieşti a respins apelul făcut de Robert Gabriel Niţu, activistul buzoian agresat anul trecut, pe Valea Slănicului, de câţiva samsari de păsări.

Inculpaţii au primit închisoare cu suspendare şi obligaţia de a-i plăti victimei 2.000 de euro cu titlul de daune materiale. 

O decizie nedreaptă, consideră buzoianul având în vedere agresiunile la care a fost supus. 

”Banii ăia, aproximativ 2.000 de euro despăgubiri, nu-mi acoperă mare lucru. Numai devizul de la reparaţia maşinii depăşeşte suma de 110 milioane lei vechi. Apoi, nu mai vorbim de faptul că am fost supus terorii o zi întreagă”, declară Robert Niţu.

Din punctul său de vedere, pedeapsa este prea mică şi le-ar putea da curaj şi altor indivizi deranjaţi de el să se comporte precum cei de pe Valea Slănicului.

”Şi eu sunt conştient de riscul pe care mi-l asum. Am zis că voi continua totuşi, deşi e riscant. Merg prin toată ţara şi vă daţi seama că, acum, oricine poate să mă ia la pumni după ce a văzut că nu păţeşte nimic”, spune ”Activistul Buzoian”.

Incidentul a fost unul deosebit de violent. După ce activistul i-a filmat pe negustorii de păsări care vindeau marfa cu încălcarea tuturor normelor legale, aceştia l-au urmărit câteva zeci de minute cu maşinile, l-au blocat pe o stradă laterală, i-au distrus maşina, l-au bătut şi l-au umilit.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite