Cuplu de tineri din Galaţi, morţi într-un accident rutier produs lângă Buzău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Un gălăţean de 36 de ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a intrat cu viteză sub remorca unui TIR. Soţia şoferului era în comă când a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă a decedat la spital. O depăşire neregulamentară ar fi cauza tragediei, spun martorii.

Coliziunea s-a produs la intersecţia DN 2B cu un drum care duce în curtea unui abator de pui. Autoturismul cu numere de Galaţi care circula dinspre Buzău către Brăila s-a izbit violent de remorca unui TIR care tocmai vira spre stânga. 

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a înfipt pe jumătate sub maşina de mare tonaj. 

În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat, iar soţia acestuia, în vârstă de 29 de ani, a fost rănită. Femeia a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei depăşiri neregulamentare efectuate de şoferul gălăţean. Maşina de mare tonaj tocmai vira spre abatorul de pui când autoturismul de Galaţi a ieşit din coloana care se formase pe sensul de mers şi s-a apropiat cu viteză spre intersecţie.

Soţia şoferului a murit la spital, în timp ce medicii încercau să o resusciteze. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite