Creşte dramatic numărul bolnavilor de Covid-19. La Buzău, au fost raportate 141 de cazuri şi şapte decese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Buzău s-au înregistrat 140 cazuri noi de infectare şi o reinfectare cu noul coronavirus. Au pierdut bătălia cu boala şapte pacienţi, toţi trecuţi de 70 de ani şi cu diferite comorbidităţi.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, cei 140 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 au vârste cuprinse între 2 ani şi 85 de ani. Au fost efectuate în total 780 de teste.

DSP Buzău a raportat joi şi şapte decese. Este vorba despre cinci paciente cu vârste cuprinse între 47 şi 83 de ani şi doi pacienţi cu vârste de 72 de ani, respectiv 84 de ani.

Ameninţarea tot mai serioasă a valului patru al pandemiei, dar şi  explozia de noi cazuri noi coronavirus, îi determină pe buzoieni să vină în număr tot mai mare la centrele de vaccinare anti- Covid.

Astfel, numărul persoanelor care s-au vaccinat în judeţul Buzău s-a dublat. Dacă până acum media zilnică de prezentări a fost de 150-160, în ultimele 24 de ore, peste 300 de buzoieni au ales să meargă la centrele de vaccinare din judeţ.

Până în momentul de faţă, în judeţul Buzău, s-au vaccinat aproape 164.000 de persoane.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

 Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite