Covid-19: Un deces şi 16 cazuri noi de îmbolnăvire au fost raportate vineri, în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un deces şi alte 16 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 ore la nivelul judeţului Buzău, potrivit informării zilnice transmise de Instituţia Prefectului. În cazul decesului, este vorba despre o femeie în vârstă de 84 ani, din Beceni.

Bolnava s-a prezentat la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. 

A fost  testată şi confirmată cu SARS-CoV-2 pe 27 august şi internată pe secţia ATI. Starea de sănătate a pacientei a continuat să se deterioreze iar pe 2 septembrie a fost declarat decesul.

Bătrâna avea mai multe boli: fibrilaţie atrială, diabet zaharat de tip II, insuficienţă tricuspidiană, insuficienţă renală. De la începutul pandemiei de Covid-19 şi până acum au murit 442 de buzoieni.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Buzău, s-au înregistrat 16 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Pacienţii, cu vârste cuprinse între 1 an şi 83 de ani sunt din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, Pietroasele, Verneşti, Cochirleanca, Ţinteşti şi Podgoria. O singură persoană este vaccinată. 

Trei dintre cei 16 pacienţi sunt copii de 1, 13 şi respectiv 15 ani. În ultimele 24 de ore au fost testaţi 333 de buzoieni.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 

Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinucidere

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite