Copil de șase ani, decedat într-un accident rutier produs pe un drum județean din Buzău

0
Publicat:

Un copil în vârstă de șase ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut vineri, în comuna buzoiană Bălăceanu, pe drumul județean DJ 203. Evenimentul s-a produs în jurul prânzului, când un șofer în vârstă de 55 de ani, din localitate, a lovit copilul care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Salvatorii au încercat resuscitarea victimei, însă fără succes. SURSA IPJ Buzău
Salvatorii au încercat resuscitarea victimei, însă fără succes. SURSA IPJ Buzău

Șoferul se deplasa pe drumul DJ 203 dinspre Ziduri către Brăila, când i-a apărut copilul în fața mașinii, pe carosabil. Din păcate, impactul a fost fatal pentru micuțul pieton, care a fost declarat decedat la locul accidentului.

Potrivit Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, copilul a murit într-un accident rutier produs la orele prânzului pe drumul județean DJ 203, în comuna Bălăceanu.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Ziduri către Brăila, un șofer în vârstă de 55 de ani, din comuna Bălăceanu, a surprins și accidentat un copil care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului, un băiat în vârstă de șase ani, din localitatea Bălăceanu”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul s-a produs accidentul. Din cauza accidentului, traficul auto pe drumul județean DJ 203, în Bălăceanu, a fost restricționat.

Nefericita întâmplare reamintește tuturor că siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate absolută și că trebuie acordată o atenție sporită prevenirii acestor accidente.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite