Carambol pe șoseaua care leagă Buzăul de Brașov, soldat cu trei răniți. Patru mașini s-au ciocnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un carambol cu patru autovehicule s-a produs, joi după-amiază, 17 august 2023, pe DN10 care leagă Buzăul de Brașov, în comuna buzoiană Cislău. Trei persoane au fost rănite în accidentul rutier.

Patru mașini au fost implicate în accident. SURSA Poliția Buzău
Patru mașini au fost implicate în accident. SURSA Poliția Buzău

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între patru autovehicule ce se deplasau pe direcția Brașov - Buzău, conform Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

O autoutilitară condusă de un șofer în vârstă de 21 de ani, din Cislău, și alte trei autoturisme ce se deplasau înaintea sa, la volanul cărora se afla o conducătoare auto de 48 de ani din Constanța și doi șoferi de 49 de ani, din București, respectiv 25 de ani, din Viperești.

În cele patru vehicule se aflau 11 persoane. La locul evenimentului rutier au ajuns două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, un echipaj SMURD, o autospecială ISU de stingere, dotată cu modul de descarcerare, precum și echipaje ale IPJ Buzău.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferiței din Constanța și a două pasagere din mașina acesteia, în vârstă de 38 și 39 de ani, toate persoanele rănite fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Viteza excesivă rămâne principala cauză a producerii evenimentelor rutiere. În urma acțiunilor polițiștilor pe șoselele din județul Buzău, un număr de 67 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, iar 11 dintre ei au predat permisele pentru 90, respectiv 120 de zile.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale în cazul conducătorilor auto şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă (15), dar şi pentru alte abateri în trafic (23).

De asemenea, poliţiştii au întocmit cinci dosare penale care au vizat conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dar şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite