Buzoienii şi-au comandat deja Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă maşina nu a fost văzută încă, există şapte oameni care au comandat-o până acum. Alţi 40 de clienţi sunt interesaţi să o achiziţioneze şi aşteaptă să o testeze.

Mult aşteptata Dacia Duster a ajuns deja şi la Buzău şi va fi prezentată oficial pe 15 aprilie. Chiar dacă mulţi dintre buzoieni nu au văzut în realitate SUV-ul autohton, deja şi l-au comandat.


Între 15 şi 18 aprilie, toţi buzoienii sunt invitaţi să testeze Dacia Duster. Cei mai nerăbdători însă şi-au ales deja noul model, urmând ca în scurt timp să urce la volanul acestuia.


„Până acum avem deja şapte cereri din partea buzoienilor, majoritatea fiind interesaţi de varianta 4x4, deci maşini de teren. Preţul unui Duster porneşte de la 10.500 de euro şi poate ajunge până la maxim 16.000 de euro, în variantă full option"
, ne-a declarat Sebastian Teodoreanu, director de vânzări General Autocom.


Maşina de teren românească va fi disponibilă în trei versiuni de echipare, toate încercând să-i mulţumească şi pe cei mai pretenţioşi dintre şoferi. Buzoienii care conduc maşini de teren se gândesc să testeze şi un SUV autohoton, nu să-l şi cumpere.


„Am un Volkswagen Touareg şi sunt foarte mulţumită de el. Nu ştiu care sunt dotările şi cum se comportă la drum Dusterul, dar nu cred că aş renunţa la maşina pe care o am acum pentru SUV-ul românesc"
, ne-a spus Gabriela Sandu, proprietara unei maşini de teren germane.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite