Bărbat găsit mort într-o casă mistuită de flăcări. Au fost incendii toată noaptea în Buzău VIDEO

0
Publicat:

Pompierii buzoieni au fost solicitați, marți dimineață, 6 februarie 2024, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuință din satul Izvoru Dulce, comuna Merei.

Cadavrul bărbatului, găsit de pompieri printre resturile carbonizate. SURSA Arhivă
Cadavrul bărbatului, găsit de pompieri printre resturile carbonizate. SURSA Arhivă

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului, fiind dislocată și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Buzău. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

În interiorul casei a fost identificată o victimă. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. El a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

Pompierii au avut de stins mai multe incendii, în ultimele ore. Circa o sută de persoane s-au luptat să stingă flăcările care au cuprins, noaptea trecută, aproape 200 de hectare de vegetație uscată de la Policiori, Scorțoasa.

Incendiul a fost sesizat seara trecută, 5 februarie 2024, iar la fața locului au fost trimiși peste 50 de angajați ai Inspectoratului Județean Pentru Situații de Urgență și 30 de jandarmi, precum și alte forțe de intervenție din zonă. S-a acționat toată noaptea, în total 12 ore, pentru a stinge flăcările care se vedeau de la kilometri distanță.

În jurul orei 7.00, incendiul a fost lichidat, însă, deocamdată, nu se cunoaște cauza. Rămâne ca pompierii să stabilească dacă focul a fost pus intenționat sau a avut o altă cauză.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite