Atenţie, imagini cu impact emoţional surprinse de camera de bord! Maşină apărută brusc în faţă, noaptea, în curbă, pe contrasens VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa captură video
Sursa captură video

Coliziunea frontală între două autoturisme, produsă în weekend, pe DN10, la Nehoiu, Buzău, a fost surprinsă de camera de bord a uneia dintre maşinile implicate. Trei persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani au fost rănite.

Un autoturism condus pe direcţia Buzău către Braşov de către un şofer în vârstă de 24 de ani a intrat pe contrasens, într-o curbă cu vizibilitate redusă, şi a intrat în maşina care circula din sens opus.

La volanul acesteia se afla un şofer în vârstă de 23 de ani, Gabriel, şi prietena lui, Georgiana, de 20 de ani, ambii din comuna Gura Teghii. 

Din aceeaşi comună este şi şoferul care a provocat accidentul. Acesta ar fi fost implicat în mai multe evenimente rutiere până acum şi ar mai avea un dosar penal deschis pe numele său.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferilor şi a pasagerei din autoturismul care se deplasa pe direcţia Buzău către Braşov. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale.

Victimele nu au rămas internate, spre nemulţumirea lor. 

”Ni s-au oferit îngrijiri medicale, ni s-au făcut radiografii. Mie mi-au pus piciorul în ghips şi în momentul în care mie mi-au pus piciorul în ghips, pe prietena mea au constrâns-o să semneze că nu vrea să rămână în spital. O să facem investigaţii în privat, ca să ştim dacă nu avem ceva mai grav”, relatează Gabriel Goşman.

De cealaltă parte, reprezentaţii spitalului buzoian susţin că au făcut toate investigaţiile necesare, iar starea pacienţilor nu impunea internare.

”Singura problemă medicală descoperită a fost o entorsă la membrul inferior, pentru care a primit tratament de specialitate. În urma consultărilor multidisciplinare reiese faptul că pacientul nu necesita spitalizare. Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă, pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz”, a transmis biroul de presă al Spitalului Judeţean.

Accidentul cumplit a fost surprins de camera de bord a unuia dintre autoturismele implicate. Pe imagini se observă cum şoferul teribilist pătrunde pe contrasens în curbă şi produce coliziunea. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite