Ana Maria Mircea a deschis Bizz Club în județul Buzău. Care este obiectivul comunității de afaceri

0
Publicat:

Bizz Club a ajuns și în județul Buzău. Antreprenorul Ana Maria Mircea deține franciza buzoiană a unuia dintre cele mai puternice cluburi de bussiness din țară, la care au aderat deja peste 20 de membri, persoane juridice din județul Buzău care activează în diverse domenii.

Ana Maria Mircea deține franciza Bizz Club Buzău. SURSA Ana Maria Mircea
Ana Maria Mircea deține franciza Bizz Club Buzău. SURSA Ana Maria Mircea

La festivitatea de lansare a Bizz Club de vineri, 6 octombrie 2023, au fost prezenți mentorii Cristian și Florina Onețiu, Dragoș Anastasiu, Avi Cicirean, Călin Iepure și Laszlo Fodor.

Ana Maria Mircea spune că obiectivul Bizz Club este acela de a oferi „un ambient de networking dinamic, prin care să atragem antreprenorii ce au ca obiectiv dezvoltarea și creșterea afacerii, dezvoltarea personală și profesională, și care, totodată, vor să dezvolte proiecte împreună și să se ajute reciproc”.

Buzz Club le oferă acces la cei 50 de mentori din întreaga rețea națională momente de de educație și comunitate de networking în mediul antreprenorial.

Deținătoarea francizei Bizz Club la Buzău, Ana Maria Mircea, este, de 13 ani, membru al board-ului Carmangeriei Rox-Ana, specializată pe promovarea produselor tradiționale românești, fondator și proprietar al restaurantului Dacia Romanian Dining, președinte al Asociației Babicului de Buzău și fondator al afacerii de industrie fashion „Anne Marie d’ANGE”.

Pe lângă activitatea de antreprenoriat, buzoianca are și calitatea de business mentor al Academiei de Business Cristian Onețiu, precum și life & business coach.

Bizz Club Buzău are deja un număr de 23 de membri și este în continuă extindere. Ana Maria Mircea spune că sunt multe motivele care i-ar putea determina pe antreprenori să adere la comunitatea Bizz Club.

„Faci parte din cel mai dinamic club de business, îți dezvolți afacerea prin educație și networking, participi la sesiuni de mentorare și training, primești referințe și recomandări, își faci cunoscute produsele și serviciile, întâlnești potențiali colaboratori, furnizori și clienți și, nu în ultimul rând, îți dezvolți abilitățile de leadreship și de comunicare”, declară Ana Maria Mircea.

Bizz Club este una dintre cele mai puternice și dinamice comunități a oamenilor de afaceri, bazată pe ajutor reciproc și educație. Are un cadru atrăgător pentru antreprenorii care au ca obiectiv dezvoltarea și creșterea propriei afaceri pe lângă dezvoltarea personală și profesională. Rețeaua Bizz Club este prezentă în 13 județe din Româia și în Madrid.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite