Actori talentaţi şi invitaţi de marcă, în „Săptămâna teatrului tânăr”, de la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Teatrul G. Ciprian
Sursa Teatrul G. Ciprian

Unii dintre cei mai talentaţi tineri actori şi regizori români au ocazia să impresioneze spectatorii la Teatrul „George Ciprian” din Buzău, într-o stagiune specială dedicată lor.

Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediţia a VIII-a şi care se desfăşoară în perioada 29 septembrie – 3 octombrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele şi gusturile. 

Pentru tinerii actori şi regizori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău poate constitui o rampă de lansare. Asta, mai ales că în ultimii doi ani, pandemia afectat grav activitatea cu public a teatrelor, în toată ţara, dar nu numai.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 50 de lei, pentru adulţi, 35 de lei, pentru pensionari, şi 20 de lei, pentru elevi şi studenţi. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”, de la agenţia de bilete din incinta Galeriilor de artă, dar şi online, accesând pagina de internet a instituţiei. 

Organizatorii anunţă că sala de spectacole va fi igienizată înaintea fiecărui eveniment artistic. Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” se desfăşoară, şi în acest an, cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău. 

Vă mai recomandăm şi:

 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

 

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite