UPDATE 100 de tone de carne s-au făcut scrum în incendiul care a mistuit fabrica de mezeluri de pe centura Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit marţi dimineaţă, în jurul orei 06.00, la o fabrică de mezeluri aflată pe şoseaua de centură a Capitalei, în dreptul localităţii ilfovene Tunari. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că incendiul s-ar fi produs din cauza unui scurtcurcuit la tabloul de alimentare al instalaţiei de climatizare, iar clădirea a ars în totalitate.

UPDATE „Fabrica a ars în proporţie de 100%, cauza fiind un scurtcircuit electric la tabloul de alimentare al instalaţiei de climatizare“, a precizat purtătorul de cuvând al ISU Ilfov.

„În incendiu s-au pierdut în jur de 100 de tone de carne. În plus, din informaţiile noastre clădirea nu era asigurată“, au declarat surse din cadrul anchetei.

Unul dintre paznici a semnalat fumul gros la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 07.15.

„La faţa locului s-au deplasat iniţial două echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului. Ulterior, numărul echipajelor de intervenţie a fost mărit. Vorbim aici despre nouă autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de descarcerare“, au declarat pentru adevărul.ro, Simion Petruş, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov.

În doar câteva zeci de minute, flăcările au cuprins hala, extinsă pe 2.000 metri, ameninţând  şi un alt imobil situat în imediata apropiere.

Potrivit primelor informaţii, în interiorul fabricii nu se afla niciun angajat.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite