Un șofer a ajuns în arest la domiciliu după ce a accidentat mortal un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer care s-a urcat băut la volan și a accidentat mortal un pieton, pe șoseaua Pantelimon, a ajuns în arest la domiciliu.

Un șofer beat a ucis un pieton / Foto: Arhivă
Un șofer beat a ucis un pieton / Foto: Arhivă

„La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră au reținut un bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. În fapt, la data de 26.02.2023, în jurul orei 11.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe șos. Pantelimon”, a transmis Poliția Capitalei.

După accident, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe șofer, rezultând faptul că acesta se afla sub influența alcoolului. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia.

„În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, bărbatul a fost reținut, iar astăzi, în urma prezentării în fața magistraților a fost dispusă măsura arestului la domiciliu”, a mai spus sursa.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite