Un bucureștean aflat sub control judiciar pentru că a condus fără permis, arestat după ce a fost prins, din nou, la volan fără permis VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii Brigăzii Rutiere din București au reținut un bărbat de 54 de ani care conducea fără permis pe o stradă din Sectorul 5. Bărbatul nu era la prima abatere și fusese deja plasat sub control judiciar pentru o faptă asemănătoare.

În urma unui control de rutină, luni, în jurul prânzului, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au depistat un bărbat care conducea fără permis, pe o stradă din sectorul 5, informează Poliția Capitalei. Bărbatul, care nu se afla la prima abatere, a fost arestat preventiv. 

După verificarea identității în baza de date, polițiștii au aflat că bărbatul de 54 de ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  Mai mult decât atât, bărbatul se afla sub control judiciar. 

În urma extinderii verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză se afla în stare de recidivă și sub măsura controlului judiciar, într-un alt dosar de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 5 pentru care a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii aceleiași infracțiuni la regimul rutier.”, transmit polițiștii. 

 Acesta nu consumase alcool sau substanțe psihoactive, au stabilit polițiștii după ce l-au testat cu aparatul DrugTest și AlcoolTest. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru sâvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite