Un bărbat a încercat să scape de spitalizare și s-a ales cu dosar penal: polițiștii l-au scos din Dâmbovița după ce a fugit din ambulanță VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost recuperat din Râul Dâmbovița, după ce a încercat să fugă din ambulanța care îl transporta de la Spitalul Elias la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

foto barbat imobilizat de polițiști în Râul Dâmbovița
Un bărbat a încercat să scape de spitalizare și s-a ales cu dosar penal FOTO Imagini Amator

La data de 2 iulie, în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 14 au fost direcționați de către dispeceratul Poliției Capitalei, pe Splaiul Independenței - Zona Asmita Gardens, pentru a interveni în depistarea unui bărbat, în vârstă de 33 de ani.

În fapt, cel în cauză, în timp ce era transportat cu Ambulanța, de la Spitalul Elias, către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, ar fi devenit recalcitrant si necooperant”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

După ce ambulanțierul a comunicat colegului său faptul că nu poate face față situației, șoferul a oprit autospeciala pentru a-i acorda ajutor colegului său, moment în care bărbatul ar fi lovit cu mâna în piept ambulanțierul și ar fi sărit din Ambulanță, după care s-a aruncat în Râul Dâmbovița.

Imediat, un polițist din cadrul Secției 14, împreună cu alți doi polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sosiți în sprijin, au intrat în apă și l-au imobilizat pe bărbat.

Acesta a fost transportat la destinație, în siguranță.

Ca urmare a acestui incident, a fost întocmit un dosar penal, din oficiu, pentru bărbatul de 33 de ani transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite