Femeie, atacată cu cuțitul în Centrul Vechi al Capitalei. Agresorul a fos arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a atacat cu cuțitul o femeie, în vârstă de 57 de ani. Incidentul șocant a avut loc miercuri după-amiază, în Centrul Vechi al Capitalei.

O femeie a fost atacată cu cuțitul în Centrul Vechi al Bucureștiului FOTO Arhivă
O femeie a fost atacată cu cuțitul în Centrul Vechi al Bucureștiului FOTO Arhivă

UPDATE: Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă în cazul agresorului, în vârstă de 74 de ani.

„Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru tentativă de omor”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), într-un comunicat.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.  

Știre inițială: Potrivit procurorilor, atacul a fost aleatoriu, fără nicio legătură între agresor și victimă. Victima a fost înjunghiată în zona abdominală și a reușit să scape cu viață după ce s-a refugiat într-un magazin din apropiere. Agresorul a încercat să o urmărească, dar a fost oprit de polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi.

„În data de 23.04.2024, în jurul orei 17,16, aflându-se pe o stradă din municipiul Bucureşti, Sector 3, inculpatul (un bărbat în vârstă de 74 de ani) a atacat-o cu un cuţit pe persoana vătămată (o femeie în vârstă 57 de ani) provocându-i o plagă înjunghiată în zona abdominală. Victima a fugit şi s-a refugiat în interiorul unui magazin din apropiere, iar inculpatul a încercat, fără succes, să o urmărească, fiind depistat la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, având cuţitul asupra lui. Din datele existente, nu a rezultat vreo relaţie între inculpat şi victimă, atacul fiind unul întâmplător”, se arată într-un comunicat, transmis de Parchetul Capitalei.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de urgență, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, un judecător de la Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite