Soldat argeşean mort în urma unui accident de motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie produs în această după-amiază în comuna Băiculeşti a curmat brusc viaţa unui tânăr de 28 de ani, soldat la unitatea militară din comuna Bascov.

Ionuţ Belu, de 21 de ani, din comuna Corbi, judeţul Argeş conducea motocicleta sa dinspre Piteşti către Curtea de Argeş. În localitatea Băiculeşti, tânărul care avea permis categoria A doar de un an, s-a angajat în depăşirea unei coloane de vehicule, însă faptul că nu s-a asigurat corespunzător s-a dovedit a fi o greşeală fatală.

Motocicleta pe care tânărul se afla împreună cu un prieten a fost lovită în plin de un Cielo condus regulamentar din sens opus de Bogdan Sava, de 35 de ani, din judeţul Dâmboviţa, profesor la Şcoala Generală din comuna Băiculeşti.

În urma impactului violent, conducătorul motocicletei, Ionuţ Belu, soldat angajat voluntar la unitatea militară din Bascov, a murit, iar prietenul său care se afla cu el pe motocicletă, Ion Cristian Savu, de 28 de ani, din comuna Corbi, soldat la unitatea militară din Câmpulung, a fost grav rănit.

Din primele cercetări, şoferul autoturismului purta centura de siguranţă şi nu consumase băuturi alcoolice, iar cei doi tineri care se aflau pe motocicletă aveau cască de protecţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite