Scafandrul Cornel Uţă, care a salvat două vieţi pe litoralul bulgăresc, are acum nevoie de ajutorul nostru: cel mai drag om din viaţa lui e grav bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Uţă FOTO MAI
Cornel Uţă FOTO MAI

Cornel Uţă, scafandrul român de la ISU Bucureşti care a devenit erou în Bulgaria după ce a salvat, anul trecut, doi oameni de la înec, trece prin momente grele după ce tânăra cu care trebuia să se căsătorească s-a îmbolnăvit.

Cornel Uţă, scafandrul care a devenit erou în Bulgaria, în luna august a anului trecut, are acum nevoie de ajutorul nostru, după ce femeia cea mai dragă din viaţa lui s-a îmbolnăvit. Şi Ministerul Afacerilor Interne se adaugă campaniei şi postează un mesaj pe Facebook:

„Acum un an salva doi oameni de la înec. Acum are nevoie de ajutorul nostru. O spunem noi, nu el!

“Mihaela, baieţii aceia doi se îneacă. Ţine tricoul că intru după ei!”

Vă mai amintiţi aceste cuvinte? Sunt ale lui Cornel Uţă, scafandru la ISUBIF, care a devenit erou în Bulgaria, în luna august a anului trecut, după ce a salvat două persoane de la înec.

Această întâmplare a fost publicată pe pagina noastră şi este prima postare care a depăşit 100.000 de like-uri din partea dumneavoastră.

Pentru curajul lui, Cornel a primit distincţia de Salvatorul de Onoare al Anului 2019.

Însă în spatele acestei acţiuni au stat mult mai multe fapte bune ale omului şi pompierului Cornel, cele mai multe dintre ele nespuse, încât ajunsesem să ne întrebăm şi noi .... oare ce a mai făcut Uţă?

Anul trecut, la aflarea veştii că soţia unui coleg se află în suferinţă, iar costurile pentru îngrijirea acesteia depăşesc posibilităţile lor, le-a donat imediat o sumă importantă de bani, pe care o primise drept recompensă de la Asociaţia Pompierii Bucureşti, pentru faptele sale, care erau deja de notorietate.

Însă şi Cornel este tot un om, care devine vulnerabil atunci când necazul loveşte persoana dragă, care îţi dă puterea să faci toate aceste lucruri bune.

În acest moment are nevoie de ajutorul nostru. O spunem noi, nu el.

Mihaela, persoana alături de care a trăit cele mai mari bucurii în ultimii 6 ani, cea care trebuia să îi fie deja soţie, dacă pandemia nu le încurca planurile, se află într-o situaţie foarte dificilă şi a fost supusă unor intervenţii chirurgicale complexe, greu asumate până şi de medici.

Dar lupta continuă, iar noi îi suntem alături, pentru a acoperi o parte importantă din costurile operaţiei care va urma.

Vom putea dona în contul RO 25 RZBR 0000 0600 1270 6652, deschis pe numele Uţă Cornel.

Aceşti oameni minunaţi mai au multe lucruri bune de realizat în această viaţă. Împreună!“

Vă mai recomandăm:

Pompierul român care a salvat de la înec  doi bărbaţi când se afla în concediu în Bulgaria. Cine erau cei pe care i-a scos din apă

Surpriza de care a avut parte la vamă pompierul care în concediu în Bulgaria a salvat de la înec două persoane

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite