Robert Negoiță și-a lansat candidatura pentru al patrulea mandat la Primăria Sectorului 3

0
Publicat:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoită, și-a lansat, joi, candidatura oficială pentru un nou mandat, în cadrul unui eveniment la care au venit să-l susțină președinții coaliției, Marcel Ciolacu (PSD, Nicolae Ciucă (PNL), precum și candidatul lor comun la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

Am participat azi la întâlnirea cu membrii și simpatizanții PSD din sectorul 3, organizată de primarul Robert Negoita. Împreună cu bucureștenii și cu partenerii mei din PSD și PNL vom face orașul funcțional”, precizat Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției la Primăria Capitalei, mulțumind celor care îl susțin.

De altfel, primarul S3, Robert Negoiță, a venit la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar, operat la un picior. Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat, joi seara, de ce nu a apelat Negoiță la el pentru problema cu piciorul și a răspuns: „păi nu am avut timp”.  

La lansarea candidaturii lui Robert Negoiță, organizată la hala Laminor, s-a aflat și liderul PSD Bucureşti, senatoarea Gabriela Firea, care a afirmat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că: „Bucureștiul poate redeveni “orașul dorit de oameni”! Orașul în care locuim, muncim și ne creștem copiii are șansa să renască, să fie din nou în rând cu marile capitale europene”.

Potrivit liderei PSD București, pe lângă premierul României, președintele Senatului și candidatul alianței la PMB, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a fost susținut și de primarul Sectorului 4 Daniel Baluță, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, de membri ai conducerii organizațiilor PSD și PNL din București, cât și de consilieri generali și locali.

Le-am explicat locuitorilor Sectorului 3 de ce este atât de mare nevoia de schimbare în București”, a mai spus Firea.

Negoiță vrea al patrulea mandat la Primăria Sectorului 3

Robert Negoiţă s-a implicat în viaţa politică începând cu 2004, când a devenit membru al PSD.  În 2006 a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), în 2007 a fost ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), iar în 2008 secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD. În 2010 a devenit vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov.

Negoiță a devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

În 2020 a înființat Partidul București 2020, din partea căruia și-a depus candidatura la alegerile locale. În data de 27 septembrie 2020 Robert Sorin Negoiță a câștigat al treilea mandat de Primar al Sectorului 3.  

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite