Revoluţia unui „clandestin” la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un concert susţinut pe scena B’ESTFEST în 2008, mâine „revoluţionarul” Manu Chao revine în faţa publicului român la Sala Palatului. Bilete mai sunt disponibile la preţul de 108 lei, suma la care se adauga costul serviciilor de ticketing din magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, The Ark  şi Sala Palatului.

Organizat de Emagic, evenimentul are loc la Sala Palatului din Bucureşti, fiind inclus în turneul „La Ventura”. Artistul de origine spaniolă şi crescut în Franţa  este recunoscut pentru spiritul liber promovat prin muzica sa ce abundă în mix-uri eclectice de sonorităţi rock, chanson, salsa, reggae, ska şi raï.

Repertoriul poliglot din care nu lipsesc piese în limba franceză, engleză, spaniolă, catalana, portugheză, galiţiană, arabă sau wolof, reprezintă un alt element caracteristic al muzicii sale, care a depăşit barierele culturale, fiind astăzi ascultată în toate colţurile lumii.

Vrea palincă în backstage

Echipa cântăreţului a solicitat ca atât artistul, cât şi cei care îl însoţesc pe tot parcursul turneului să fie cazaţi la un hotel dintr-o zonă rezidenţială a Bucureştiului, unde camerele să fie primitoare şi comode, anunţă reprezentanţii Emagic. De asemenea, staff-ul lui Manu Chao ar dori în backstage mâncare românească şi bautură tradiţională. În culise vor fi puse la dispoziţia muzicienilor şi câteva sortimente de palinca şi ţuică autohtonă.

Pe lângă acestea, artistul a solicitat multe fructe, roaspete şi confiate, peşte afumat, măslinele verzi, usturoi şi multe prăjituri. „Nu trebuie să lipsească nici rădăcina de ghimbir, alături de lămâie şi miere de albine bio din care artistul să îşi poată prepara singur ceaiul de ghimbir, benefic pentru voce”, mai spune comunicatul.

Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 19.00, în jurul orei 20.00 fiind programat să înceapă concertul trupei Madame Hooligan, urmat după o scurta pauză de show-ul Manu Chao.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite