Restricții de trafic în Pasajul Unirii din Capitală. Când au fost programate

0
Publicat:

Primăria Sectorului 4 a anunțat joi că circulația vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în nopţile de joi spre vineri şi vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 23.00 - 05.30, pentru operațiuni de igienizare. 

Pasajul Unirii
Zona va fi semnalizată cu balize și garduri direcționale. Foto: Inquam Photos/George Călin (Arhivă)

Circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în următoarele două nopți, în intervalul orar 23.00 – 05.30, pentru derularea unor operațiuni de igienizare a tunelului rutier. 

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, 15 – 16 februarie a.c., activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 16-17 februarie a.c., aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus, adică dinspre Piața Universității către bulevardul Dimitrie Cantemir”, se arată în comunicatul de presă publicat pe site-ul Primăriei Sectorului 4. 

De asemenea, conform aceluiași comunicat, zona va fi semnalizată cu balize și garduri direcționale. 

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător, cu balize și garduri direcționale, așa că rugăm conducătorii auto să respecte întocmai semnalizările și indicațiile polițiștilor rutieri, se mai precizează în comunicatul de presă. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite