Restricții de trafic, după surparea asfaltului pe o stradă din Capitală. Apa Nova intervine

0
Publicat:

Au fost instituite restricții de trafic pe unele străzi ale Capitalei, după surparea unei părți carosabile. Apa Nova intervine, iar Brigada Rutieră cere șoferilor să circule cu prudență.

Pietonii sunt rugați să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri. Foto: Arhivă
Pietonii sunt rugați să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri. Foto: Arhivă

Astăzi, 27 iunie a.c., Brigada Rutieră a fost informată de societatea APA NOVA cu privire la faptul că pe Str. Popa Tatu nr. 58 s-a produs o surpare a părții carosabile.

În acest context, s-a impus intervenția imediată a societății APA NOVA și au fost instituite restricții de circulație pe Str. Popa Tatu între Str. Mircea Vulcanescu și Str. Horațiu.

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite zona menționată mai sus, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, au transmis oamenii legii. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite