Suporterii naționalei de fotbal, așteptați să urmărească meciul România-Olanda în Parcul Titan. Va concerta Cabron VIDEO

0
Publicat:

În optimile de finală, echipa națională de fotbal va întâlni echipa Olandei. Meciul va putea fi vizionat în Parcul Titan, pe 2 iulie. După partidă, va concerta Cabron. 

Mii de suporteri în Parcul Titan
Mii de suporteri în Parcul Titan

Tricolorii au a reuşit o performanţă istorică, miercuri, 26 iunie 2024, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea pe primul loc din grupa E, în optimile de finală ale competiţiei.

Suporterii români, în Piața Titan
Suporterii români, în Piața Titan

Naţionala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal–EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, la ora 19.00, pe Football Arena din Munchen.

„Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron”, au anunțat organizatorii, parteneri media ai ziarului „Adevărul”. 

Miercuri noapte, pe lângă cei aproximativ 30.000 de suporteri care au susţinut echipa din tribunele stadionul din Frankfurt, milioane de români se bucură pentru această calificare.

În Bucureşti, mii de suporteri s-au adunat în Parcul Titan să susţină naţionala şi golul prin care România a egalat pe Slovacia a declanşat o explozie de bucurie.

Mii de suporteri au venit în Parcul Titan
Mii de suporteri au venit în Parcul Titan

Fluierul final a adus o explozie de bucurie în Parcul Titan.

Atmosfera a fost susținută în continuare de un concert al artistei Ruby.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite