Războiul acţionarilor Romprest continuă. Conducerea companiei acuză acţionarul Detaco şi pe primarul Sectorului 1 Clotilde Armand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos
FOTO Inquam Photos

Conducerea Romprest acuză pe acţionarul Detaco şi primarul Sectorului 1 Clotilde Armand de "înţelegeri absconse, în spatele uşilor închise, care să satisfacă interesele partinice cu scop ilicit", se arată într-un comunicat cu titlul de Drept la replică remis, miercuri, adevărul.ro.

Conducerea Romprest apreciază, în comunicatul citat, că invitaţia la dialog lansată de Clotilde Armand acţionarului Romprest Detaco ascunde o tentativă de "eliminare de pe piaţă a unei companii româneşti de prestigiu". 

Detaco Ltd, deţinător al aproximativ 42,7% din acţiunile Romprest, ar fi deţinut prin interpuşi, potrivit comunicatului citat, de patronul Realitatea Tv Maricel Păcurariu.

Cu două zile în urmă, Detaco Ltd l-a acuzat pe actualul manager Romprest de proasta gestionare a situaţiei contractului de curăţenie pe care compania îl are cu Sectorul 1 al Capitalei. "O situaţie care trebuia clarificată încă de anul trecut prin negocieri între părţi s-a transformat într-un scandal public exclusiv datorită incompetenţei actualei conduceri Romprest", se aprecia în comunicatul Detaco.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite