Programul metroului în perioada Sărbătorilor: în noaptea de Revelion trenurile vor circula non-stop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metrourile din Capitală vor circula după un program special în perioada Sărbătorilor FOTO Adevărul
Metrourile din Capitală vor circula după un program special în perioada Sărbătorilor FOTO Adevărul

Metrourile din Capitală vor circula după un program special în perioada Sărbătorilor de Iarnă, după cum au anunţat reprezentanţii Metrorex. Pe 25 şi 26 decembrie, trenurile vor circula pe Magistralele 1, 2, 3 şi 4 la un interval de opt minute.

Odată cu Sărbătorile de Iarnă, trenurile de metrou din Capitală vor funcţiona după un program special. Astfel, spun reprezentanţii Metrorex, în zilele de 23, 24, 27, 30 şi 31 acestea vor circula pe Magistralele 1, 3 şi 4 la un interval de opt minute, în timp ce pe Magistrala 2 vor trece cu o frecvenţă de patru, cinci minute.

De asemenea, în zilele de 25 şi 26 decembrie, dar şi în perioada 1- 5 ianuarie , trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), la un interval de opt minute.

În ceea ce priveşte noaptea de 31 decembrie 2013 - 01 ianuarie 2014 trenurile de metrou vor circula între orele 23.30 – 1.30, la un interval de zece minute, şi de la ora 1.30 până la ora 5.00, la un interval de 20 minute.

În data de 3 ianuarie, pe Magistrala 2 se vor introduce suplimentar două trenuri care vor circula în intervalul orar  6.30- 20.00.

În funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, pentru a se asigura transportul bucureştenilor în condiţii optime.

Pe aceeaşi temă:

Metroul din Capitală se modernizează. Cinci trenuri nou-nouţe vor circula în subteran începând cu luna mai

Metroul către Otopeni, tot mai aproape. Când vor începe lucrările

VIDEO Cum lucrează „cârtiţa“ japoneză din burta Capitalei. Radiografia utilajelor de ultimă oră care vor lega Drumul Taberei de centrul oraşului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite