Prognoza meteo pentru București: Cum va fi vremea în Capitală în weekend-ul care urmează

0
Publicat:

Meteorologii prognozează pentru Bucureşti o vreme, în general, caldă în acest sfârşit de săptămână, însă şi o probabilitate crescută de apariţie a ploilor, potrivit Agerpres.

Vor fi episoade de ploi în Capitală
Vor fi episoade de ploi în Capitală

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul 10 martie, ora 10:00 - 11 martie, ora 8:00, în Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, cu o temperatură maximă de 18 - 20 de grade şi o minimă de 7 - 9 grade. Cerul va avea înnorări şi, îndeosebi spre seară şi noaptea, vor fi intervale cu averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

De asemenea, de sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă, maxima urmând a fi de 17 - 19 grade, dar vântul va avea intensificări temporare cu rafale în general de 50 - 55 km/h. În a doua parte a zilei vor fi înnorări şi probabilitatea de ploaie va creşte.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cerul va fi variabil, iar minima în scădere faţă de intervalul anterior, va fi cuprinsă între un grad şi 3 grade.

Duminică, vremea se va răci în Bucureşti, iar valorile termice se vor apropia de normele perioadei. Maxima va fi de 11 - 12 grade, cerul va fi variabil şi vântul va sufla slab şi moderat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite