Primăria Sectorului 1: Poliţia Locală a aplicat sancţiuni de 160.000 de lei companiei Romprest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost aplicate şi patru contravenţii pentru nerespectarea programului de salubrizare menţionat Foto: inquam photos/ Octav Ganea
Au fost aplicate şi patru contravenţii pentru nerespectarea programului de salubrizare menţionat Foto: inquam photos/ Octav Ganea

Poliţia Locală a sancţionat compania Romprest Service în luna iunie cu amenzi de 160.000 de lei, anunţă luni Primăria Sectorului 1, într-o postare pe o reţea de socializare.

„Compartimentul Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale a aplicat, în perioada 1 iunie - 7 iunie 2021, sancţiuni contravenţionale companiei Romprest Service în valoare totală de 160.000 de lei. Cele mai mari sancţiuni, în valoare de 60.000 de lei şi de 80.000 de lei, au fost pentru nerespectarea notificărilor autorităţii contractuale aplicate în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului. Asta după ce Poliţia Locală a indicat companiei Romprest Service locaţiile exacte pentru ridicarea depozitelor de deşeuri, iar aceasta nu s-a conformat” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1. 

Totodată, potrivit sursei citate,  au mai fost aplicate ale patru amenzi pentru nerespectarea programului de salubrizare.

„Pe lângă aceste amenzi, au mai fost aplicate ale patru contravenţii în cuantum total de 20.000 de lei pentru nerespectarea programului de salubrizare menţionat în contractul de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativă a Sectorului 1. Aceste amenzi au fost aplicate în baza HCGMB 120/2010 privind aprobarea Normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti”, conform sursei citate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite