Primăria Capitalei a lansat procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab

0
Publicat:

Valoarea estimată este de 375.000 de lei, iar durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere.

Pasajul Basarab FOTO: Shutterstock
Pasajul Basarab FOTO: Shutterstock

Primăria Capitalei a lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab, astfel încât, după mai mult de un deceniu, recepţia acestui obiectiv de investiţii să poată fi finalizată, a anunţat, joi, primarul Nicuşor Dan.

"Invit companiile interesate să depună ofertele până pe 7 februarie, ora 15,00. Concret, după finalizarea raportului de expertiză, acest pasaj va putea fi preluat de Administraţia Străzilor şi va fi, în sfârşit, reparat şi administrat", a precizat Nicuşor Dan, pe Facebook.

Prin expertizarea Pasajului Basarab, potrivit edilului, se vor analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor utilizate, a execuţiei lucrărilor, starea tehnică a construcţiei în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare şi măsurile de intervenţie care se impun.

Expertiza tehnică se va finaliza printr-un raport care va cuprinde soluţii pentru remedierea eventualelor deficienţe, prioritizarea lucrărilor de reparaţii şi/sau reabilitare în funcţie de urgenţa executării acestora.

Valoarea estimată este de 375.000 de lei, iar durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere, a menţionat primarul general al Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite