Plimbări cu balonul şi întâlniri cu personaje fantastice în cadrul Festivalului Copiilor din Parcul Sebastian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Copiilor va avea loc în Parcul Sebastian din Bucureşti. FOTO jurnalul.ro
Festivalul Copiilor va avea loc în Parcul Sebastian din Bucureşti. FOTO jurnalul.ro

Cele mai îndrăgite personaje din poveştile copilăriei - mascote caraghioase, supereroi şi zâne - vor fi prezenţi în Parcul Sebastian, în perioada 31 mai-2 iunie, în cadrul Festivalului Copiilor. O calatorie cu balonul cu aer cald îi va înălţa pe copii la peste 30 metri deasupra parcului. În zonele de joacă se vor desfăşura concursuri cu premii, campionat de baschet, tir cu arcul şi alpinism pe peretele de escaladă.

Primăria Sectorului 5 îi invită pe bucureşteni să sărbătorească Ziua Copilului, în perioada 31 mai- 2 iunie, în Parcul Sebastian. Se pregătesc peste 120 ateliere creative de artizanat, pictură şi ştiinţe, unde, timp de trei zile, copiii vor învăţa tehnici de pictură pe sticlă, ceramică şi materiale textile, vor afla cum se crează cele mai întortocheate bijuterii şi care sunt secretele necunoscute ale chimiei şi fizicii.

Copiii vor fi întâmpinaţi de spiriduşi, zâne, personaje din poveşti, prinţi şi prinţese pe piciorange. În plus, personaje precum Peter Pann, ştrumfii Buclucaşi sau Rapunzel vor putea fi văzuţi în acţiune în piesele de teatru ce vor avea loc în parc.

În zonele de joacă se vor desfăşura concursuri cu premii, jocuri de kinect, jocuri cu ştafeta, campionat de baschet între liceele din sectorul 5, tir cu arcul, alpinism pe peretele de escalada şi Kangoo Jumps.

O călătorie cu balonul va transforma visul în realitate a oricărui copil care l-a citit pe Jules Verne. Cei mai curajoşi se vor înăţa la peste 30 de metri deasupra parcului, cu ajutorul unui balon cu aer cald.

Ziua Copilului este sărbătorită şi de autorităţi, care vor fi alături de copii organizând workshop-uri educative, patrule şcolare si demonstraţii canine.

Pe aceeaşi temă:

Grădina Botanică din Bucureşti se transformă într-un labirint, de Ziua Copilului. Copiii sunt aşteptaţi la „Vânătoarea de Comori“

FOTO Divertiland, cel mai mare parc acvatic din ţară, se deschide de Ziua Copilului
 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite