Cum arată locurile de joacă pentru care ADP Sector 6 a luat amendă 50.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bună parte a locurilor de joacă amenajate pentru micuţii din Sectorul 6 al Capitalei nu arată prea bine, motiv pentru care Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6 a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor cu 50.000 de lei.

Mai exact, au fost descoperite o mulţime de nereguli în locurile de joacă amenajate în sector şi multe dintre acestea, deşi sunt aşa de multă vreme nu au fost reaparate de reprezentanţii Sectorului 6. Ştefan Florescu, preşedintele „Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet“ a publicat mai multe imagini cu starea în care se află unele locuri de joacă din sectorul 6. Vă prezentăm câteva dintre acestea: 

image
image
image

„Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6 a fost sancţionată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor cu amendă în cuantum de 50.000 de lei pentru o serie de nereguli constatate în unele locuri de joacă pentru copii din sector.  În prezent, toate echipele ADPDU sunt pe teren pentru a evalua starea aparatelor şi situaţia locurilor de joacă. Urmează ca în termenul prevăzut în procesul verbal de constatare a contravenţiei să fie luate toate măsurile necesare pentru ca problemele semnalate de inspectori să fie remediate“, au răspuns reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite