Minoră de 17 ani dintr-un centru de plasament, agresată sexual. Suspectul este primarul comunei Botoroaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de 17 ani dintr-un centru de plasament ar fi fost agresată sexual de primarul comunei Botoroaga, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare. Primarul, care este în funcţie de circa 20 de ani, ar fi comis fapta chiar în sediul insituției pe care o conduce.

Minora a fost agresată sexual de un bărbat de 63 de ani FOTO Shutterstock
Minora a fost agresată sexual de un bărbat de 63 de ani FOTO Shutterstock

Poliţiştii Capitalei au efectuat, luni, două percheziţii într-un dosar ce priveşte agresiunea sexuală a unei minore de 17 ani, dintr-un centru de plasament, de către un bărbat de 63 de ani, din judeţul Teleorman, relatează Agerpres.

Primarul ar fi comis fapta chiar în sediul Primăriei, care era închisă la acel moment, când el ar fi fost singur cu minora. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere legală. Fata de 17 ani se află în plasament la un cămin privat din Sectorul 6.  

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, la data de 6 septembrie, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată că, la data de 21 august, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

"În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023 au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri", informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.  

Suspiciuni de abuz sexual asupra unui minor la o tabără de vară a tineretului AUR SURSE

O minoră susține că e posibil să fi fost agresată sexual într-o cameră de hotel din Olimp, județul Constanța, stațiune unde se afla alături de o delegație a AUR pentru a participa la o tabără de vara a tineretului Alianței, potrivit surselor Adevărul.

Minora în vârstă de 17 ani a sesizat poliția din Ialomița sâmbătă, 16 septembrie, cu privire la faptul că ar putea fi victima unei agresiuni sexuale. 

Mai exact, tânăra ar fi fost cazată, în intervalul 14-16, la un hotel din stațiunea Olimp, județul Constanța,unde ar fi participat la o tabără de vara a organizației de tineret a formațiunii, susțin sursele Adevărul.

Minora le-ar fi declarat anchetatorilor că a consumat excesiv băuturi alcoolice, în zilele de 14 și 15 septembrie. Când a revenit la domiciliu, tânăra a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, motiv pentru care s-a prezentat cu părinții la spital și ulterior aceștia au sesizat poliția, fiind deschisă o anchetă.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite