Un bărbat a agresat sexual mai multe femei în lift, în București. Incidentele, surprinse de camere VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat care a agresat sexual trei femei în lift şi le-a deposedat de bani şi diverse bunuri, vineri seară, în Sectorul 6 al Capitalei, a fost prins de poliţişti.

„La data de 25 august 2023, în jurul orei 20,50, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 21 a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual”, precizează DGPMB într-un comunicat transmis Agerpres. 

Câteva minute mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a anunţat Poliţia că în timp ce se afla în lift, în aceeaşi zonă, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violenţă, de geanta în care avea un laptop şi mai multe bunuri personale.

Aproape de miezul nopţii, bărbatul a mai agresat o femeie, în vârstă de 33 de ani, tot în lift, şi a deposedat-o, prin violenţă, de 150 de lei.

Un bărbat a agresat și jefuit mai multe femei în Sectorul 6 FOTO Captură video
Un bărbat a agresat și jefuit mai multe femei în Sectorul 6 FOTO Captură video

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 21 au demarat de îndată verificările şi, la scurt timp, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat şi depistat, acesta fiind condus la sediul de poliţie în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 6, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală” şi două infracţiuni de „tâlhărie”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite