Marius Cîciu: “Copiii mei vor creşte fără mamă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spune printre lacrimi soţul tinerei răpuse din cauza suprasolicitării la muncă. Ramona Carmen Cîciu este în continuare în comă profundă şi starea ei se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

Familia tinerei care a a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la muncă este descurajată. Ei sunt disperaţi pentru că starea Ramonei este pe zi ce trece mai deteriorată şi nu mai ştiu ce să creadă. „Medicii ne-au spus că a făcut şi nişte complicaţii la ficat şi funcţiile inimii sunt din ce în ce mai slabe. Nu ştiu ce să mai sper. Nu mă gândesc decât la copiii noştri care vor creşte fără mamă, şi la părinţii ei care numai pe ea o au”, a spus plângând Marius.

Mai citiţi şi:

INCREDIBIL! Inspecţia muncii: Să moară angajatul, apoi anchetăm

TRAGIC: Carmen Cîciu nu-şi va mai reveni niciodată

El se declară nemulţumit de atitudinea reprezentanţilor companiei la care lucra soţia sa pentru că nu au recunoscut ce program au angajaţii. „Se lucrează de cele mai multe ori peste program, plus că-şi lua de lucru acasă. Cine doreşte să ancheteze cu seriozitate le pun la dispoziţie calculatorul de acasă unde sunt fişiere care dovedesc faptul că ea muncea mult şi acasă”, a mai spus bărbatul. Marius nu şi-a mai găsit liniştea de când soţia lui a căzut răpusă la muncă, marţi 9 martie. El şi socrii lui stau de veghe la uşa secţieid e Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă.

Medicii nu-i pot linişti: „Nu avem un prognostic optimist, suntem rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia stării pacientei. Concret, nu se vede nicio îmbunătăţire a stării ei de la o zi la alta”, au spus reprezentanţii spitalului.

PRECEDENT PERICULOS: Cum au fost ignorate cazurile angajaţilor din Banat care au murit din cauza stresului la muncă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite