Ghişeul Unic, amânat la nesfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exasperaţi de faptul că de doi ani parterul blocului în care locuiesc este şubrezit de lucrările la viitorul Ghişeu Unic, locatarii de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 42 ameninţă că la 15 iulie vor da în judecată Primăria Capitalei.

Iarna trecută, locatarii au fost nevoiţi să plătească facturi la gaze cu 20% mai mari pentru că toate conductele de apă caldă şi cele ale instalaţiei de încălzire au fost lăsate fără izolaţie termică. „Oamenii au dârdâit de frig. Întrucât centrala termică nu a făcut faţă, toţi locatarii clădirii au fost obligaţi să aleagă între apă caldă şi căldură”, povesteşte Florin Ţoporoc, administratorul blocului.

Stâlpii de rezistenţă, afectaţi
Acum, oamenii au scăpat de frica frigului, dar le este teamă că blocul se va dărâma pentru că lucrările de amenajare au afectat şi câţiva stâlpi de rezistenţă ai clădirii. Dacă în luna februarie Bogdan Hreapcă, directorul Direcţiei de Investiţii din cadrul Primăriei Capitalei, le-a promis oamenilor că lucrările vor fi finalizate în martie, acum acesta a înaintat un nou termen: luna octombrie a acestui an. Întârzâierile, spun reprezentanţii primăriei, sunt cauzate de constatarea unor degradări majore la stâlpi şi grinzi, fapt ce a impus sistarea lucrărilor de finisaje şi efectuarea unor expertize laborioase.

„În urma efectuării expertizei, s-a impus eliberarea unei noi autorizaţii care să cuprindă aceste categorii noi de lucrări apărute”, au precizat reprezentanţi primăriei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite