FOTO Incendiu în Capitală. Mansarda unei case din zona Dorobanţi, cuprinsă de flăcări. Pompierii au reuşit să stingă focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Bucuresti
FOTO ISU Bucuresti

Flăcările au cuprins, miercuri dimineaţă, mansarda unei case situate în zona Dorobanţi din Bucureşti. Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 8.30. Opt autospeciale de singere, trei autoscări, un echipament de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD au fost mobilizate la locul incindentului. Două persoane au fost ajuns la spital, cu arsuri minore.

UPDATE ora 12.55 Pompierii ISU au reuşit să stingă incendiul care a izbucnit miercuri dimineaţă la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4.

Incendiul a izbucnit miercuri dimineaţă la mansarda unei case de pe Strada Beldiceanu Nicolae, nr. 4. La faţa locului acţionează opt autospeciale de stingere, trei autoscări, un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Ei au mai declarat că trei persoane au ieşit din casă până la sosirea pompierilor. Potrivit ISU, există două persoane care sunt în îngrijirea pompierilor SMURD, un bărbat cu arsuri minore la nivelul feţei şi o femeie cu atac de panică.

Accesul în zona incendiului este ingreunat de strada îngustă şi de maşinile parcate, mai arată reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite