Cuplul Firea-Pandele a fost felicitat la nuntă de 80 de invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără mireasă furată, fără tăiere de tort cu foc de artificii şi fără dansul mirelui pe lângă aleasa lui care îşi arată jarteluţa. Nunta de duminică dintre vedeta Antenei 3, Gabriela Vrânceanu Firea, şi primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a fost o petrecere decentă şi „potolită", între rude şi apropiaţii cuplului.

Cei doi s-au cununat civil în Antalya, la începutul lunii septembrie, iar duminică au făcut, departe de ochii curioşilor şi bine păziţi de orice fel de intruşi, cununia religioasă, informează Click!.

Au mers la o bisericuţă din Voluntari pe seară şi au primit binecuvântarea preotului. Surse din anturajul celor doi ne-au relatat că ei nu au arătat ca un cuplu clasic de miri.

Gabriela Vrânceanu nu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, ci a ales o ţinută lila pal, o rochiţă cu corset, fără bretele, lungă până la glezne. Mirele a purtat costum negru şi cămaşă albă.

Singurul obiect care ducea cu gândul la nuntă era bucheţelul de trandafiri albi pe care mireasa l-a avut. Bine păzit de bodyguarzi, micul alai de rude şi prieteni a plecat spre locul unde a avut loc petrecerea: Clubul Generalilor.

În curte, trandafirii albi care au ornat scările şi făcliile aprinse erau scăldate în lumina unor reflectoare roz şi bleu.

Au fost amenajate trei locaţii pentru cei aproximativ 80 de invitaţi: sala principală, unde au stat rudele şi prietenii, crama, unde au petrecut colegii de la UNPR ai mirelui, în frunte cu ministrul apărării, Gabriel Oprea, şi un cort pentru grătare.

Cei care doreau să stea la aer şi pofteau la mici sau friptură puteau să iasă şi să se bucure de vremea călduţă şi de mirosul îmbietor al unui purcel învârtit migălos la proţap.

Soţii au dansat romantic

Muzica a fost şi ea liniştită, fiind ales pentru a întreţine atmosfera un DJ. Piese disco mai vechi i-au făcut până la urmă pe miri, la insistenţele invitaţilor, să danseze romantic, sorbindu-se pur şi simplu din priviri.

Aceleaşi surse ne-au relatat că invitaţii nu au mers cu banii la plic, ci au adus diverse cadouri, în special tablouri şi icoane. La miezul nopţii, Gabriela Vrânceanu Firea a renunţat la rochia lungă.

S-a îmbrăcat cu o rochiţă până la genunchi, cu cordon, cu mâneci trei-sferturi, bej cu bordură neagră. Nici măcar tortul nu a arătat ca unul clasic de nuntă, ci a fost ales un model gen aniversare, pătrat, îmbrăcat în frişcă.

Firea s-a întors ieri pe micul ecran

Vedeta Antenei 3 şi-a reluat ieri emisiunea “Ştirea zilei”, după o pauză de două săptămâni. Ea a apărut îmbrăcată în alb şi roz, pentru prima oară de când i-a murit soţul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite