Cu autobuzul turistic la Mănăstirea Balamuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va lansa, la 1 august, nouă rute către mănăstiri şi obiective turistice din apropierea Bucureştiului, printre care şi Mănăstrirea Balamuci.

Vizite se vor face şi în Parcul Natural Comana, una dintre cele mai mari zone umede din România. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi nu de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în subordinea căruia se află RATB-ul.

Ministrul a adăugat că deja a încheiat un protocol cu regia bucureşteană şi că autobuzele vor circula pe rutele turistice în zilele de sâmbătă şi duminică şi sărbători legale. Preţul unui bilet este, de asemenea, stabilit: 15 lei.

„Vor fi excursii care vor viza obiective de interes naţional. Credem că aceste rute vor avea mare succes, deoarece nu toţi îşi permit să meargă în vacanţe”, a declarat Udrea într-o conferinţă de presă. Ea a mai spus că persoanele care vor opta pentru aceste excursii vor putea asista la slujbele religioase de la mănăstirile respective.

Udrea a spus că avea în plan acest proiect încă de anul trecut, însă nu l-a putut pune în practică în lipsa unui partener. Adrian Criţ, noul director al RATB, este astfel partenerul pe care îl aştepta Elena Udrea.

„Am făcut un prim pas pentru dezvoltarea transportului public urban. Promovarea acestor rute se va face prin ghiduri disponibile la casele de bilete”, a declarat Criţ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite