Concertul Iris, mutat în Piaţa Constituţiei. Motivul: gazonul din Naţional Arena nu face faţă scenei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii concertului aniversar "Iris 35 de ani", care va avea loc pe 22 iunie, au anunţat că evenimentul nu se va ma ţine unde era programat iniţial, adică la Naţional Arena şi asta pentru că "instalaţia scenotehnică foarte complexă poate compromite gazonul". 

Cu toate că evenimentul a fost anunţat unul deosebit, organizat pe Naţional Arena, locaţia a fost schimbată pentru a proteja gazonul de pe cel mai mare şi cel mai modern stadion din Bucureşti.

"Pentru concertul aniversar <<Iris 35 de ani>> va exista o instalaţie scenotehnică foarte complexă. Va fi montată o scenă foarte, foarte mare, cu nişte panouri mari pe care se vor întâmpla nişte proiecţii video. Ele ar fi trebuit să stea pe gazonul stadionului Naţional aproape două săptămâni drept pentru care iarba de acolo ar fi fost compromisă şi trebuia schimbată", a declarat, pentru Agerpres, Dorian Ciubuc, organizatorul concertului.

Potrivit acestuia, organizatorii au luat decizia mutării concertului, primăria ajutându-i pentru realizarea rapidă a formalităţilor. Cu toate acestea, formaţia a anunţat pe site-ul facebook oficial că toate biletele achiziţionate sunt valabile şi pentru noua locaţie.

Preţurile biletelor, puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, sunt de 50 de lei (categoria 3), 75 de lei (categoria 2), 100 de lei (categoria 1) şi 150 de lei (VIP).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite