Circulația tramvaiului 41 se suspendă de astăzi, ora 21, până pe 6 octombrie

0
Publicat:

Circulaţia tramvaielor 41 se suspendă în această seară, de la ora 21:00, pentru finalizarea unor lucrări la calea de rulare de la intersecţia străzii Braşov/Piaţa Drumul Taberei, a anunţat Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

Linia de tramvai 41 va fi închisă o săptămână / Foto: Arhivă / Facebook / Nicușor Dan
Linia de tramvai 41 va fi închisă o săptămână / Foto: Arhivă / Facebook / Nicușor Dan

Suspendarea traficului pe linia 41 va fi valabilă până pe 6 octombrie, la ora 4:00.

Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înfiinţarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcţiona între „Piaţa Presei” şi „Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov şi Bd. Ghencea.

În ceea ce priveşte lucrările la calea de rulare, acestea vor fi executate de către Metrorex, urmare a proiectului întocmit de către STB S.A. „Cu această ocazie, se vor reface şi cele două refugii de tramvai care vor fi, de la data punerii în funcţiune, cu accesibilitate sporită”, arată Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-un comunicat preluat de Agerpres.

Reprezentanţii STB susţin că odată cu finalizarea acestora, intervalul de succedare a tramvaielor va fi unul mai mic, iar circulaţia în zonă, indiferent de mijlocul de transport utilizat, nu va mai fi influenţată negativ de condiţiile actuale de trafic.

De asemenea, urmare a finalizării lucrărilor, inclusiv din punct de vedere arhitectural, această zonă va deveni mai accesibilă, în conformitate cu Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD).

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite