Celebrităţi în cluburile bucureştene - Bendeac şi Cotabiţă preferă Hard Rock Cafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umoristul Mihai Bendeac şi cântăreţul Gabriel Cotabiţă îşi petrec timpul în Hard Rock Cafe, renumitul club cu concerte de blues şi rock live. Şi Adrian Enache frecventează localul Asia, a cărei patroană este Iuliana Marciuc.

MAI CITIŢI ŞI:

Restaurante pe alese din Capitală

Topul localurilor din Bucureşti preferate de poliţişti şi scriitori

În general, studenţii din Capitală aleg cluburile pentru loisir. Cele mai frecventate sunt Dumars, Maxx, Onx şi pub-urile de la parterul căminelor.
Când vine vorba să ia masa, aceştia preferă să mănânce acasă sau la fast-food-uri şi de puţine ori îşi petrec timpul prin restaurante, cheltuind minimum 25 de lei pentru o porţie de mâncare.

„Preferăm să mâncăm acasă pentru că nu avem serviciu, iar banii îi avem de la părinţi. Rar se întâmplă să ies la restaurant şi atunci aleg localurile care oferă meniuri la preţuri de maximum 12 lei. Banii îi ţinem mai mult pentru a merge în cluburi. Eu şi grupul meu de prieteni ieşim în cele din Regie pentru că suntem foarte mulţi studenţi“, spune Mădălina Iacob, studentă anul II la Facultatea de Jurnalism.

Ziariştii mănâncă la „Que Pasa”
Oamenii de presă îşi fac veacul pe la „Que Pasa” sau la „Home”, bistro-ul de pe strada Alexandru Xenopol. „Venim aici când sărbătorim zilele de naştere ale colegilor şi ori de câte ori vrem să mâncăm mere cu îngheţată sau paste cu somon“, povesteşte Bogdan, jurnalist la o publicaţie online.

Personalitatea numărul unu a României, preşedintele Traian Băsescu, era un bun client al restaurantului Golden Blitz, care acum este în renovare. Totodată, la „Curtea Berarilor”, „Arcade”, la „Half Time” din Centrul istoric îi întâlneşti pe expaţi.

Cine venea la Caru’cu Bere
Acum un secol, pe strada Stavropoleos, luau masa scriitorii George Coşbuc, Octavian Goga şi Barbu Ştefănescu Delavrancea. Dintre personalităţile actuale, membrii trupei Rolling Stones şi actriţa Demi Moore au mâncat saramale, mititei, cârnaţi de Pleşcoi în localul cu renume din Centrul istoric. La Casa Capşa, în perioada interbelică, toţi marii scriitori şi ziarişti ai vremii mâncau în localul de pe Calea Victoriei, aşa încât, după 1932, devine aproape oficial „Cafeneaua scriitorilor si artiştilor“.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite