Ce spune tatăl minorului care a fugit după ce a ucis un băiat de 9 ani: „Îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți”

0
Publicat:

Tatăl adolescentului de 17 ani care a provocat un cumplit accident în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, omorând un băiat de 9 ani şi rănind grav o fetiţă de 7 ani, îşi cere scuze pentru cea a făcut fiul său şi spune că nimeni nu a dorit să se întâmple „treaba asta”.

Şoferul a fost arestat preventiv
Şoferul a fost arestat preventiv

„Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil... Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta”, a spus bărbatul pentru Antena 1, continuând: „Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”.

Vă reamintim că duminică, 28 iulie, adolescentul în vârstă de 17 ani a spulberat cu maşina cei doi copii în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon şi apoi a fugit de la locul accidentului. În urma accidentului, băieţelul de 9 ani a murit, iar sora sa a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” cu cvasiamputaţie de picior, de la nivelul coapsei. Ea a fost supusă de urgenţă unei operaţii extrem de dificile, care a durat nouă ore, medicii anunţând că au reuşit să-i replanteze piciorul

Minorul care a provocat accidentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar prietenul său, cel care i-a împrumutat maşina şi l-ar fi lăsat pe acesta să conducă, deşi nu avea permis auto, a fost şi el reţinut de poliţişti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite