Blestemul criminalei de la Medicină: copilul a murit la naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru participarea la uciderea şi tranşarea unui bărbat, a născut primul ei copil, care însă a murit din cauza unor malformaţii.

Surse medicale au declarat, ieri, că fosta studentă Carmen Bejan a născut marţi-noaptea, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, un copil care a murit imediat după naştere. Aceleaşi surse susţin că bebeluşul a decedat din cauză că avea grave malformaţii la creier şi că s-ar fi născut fără mâini. Carmen Bejan a fost trimisă de la un spital la altul, într-un final ajungând să nască la ora 1.00, la Spitalul Universitar. Ea era programată iniţial la Spitalul Bucur, însă medicii de acolo au considerat că naşterea nu poate avea loc în această unitate.

În vara anului 2009, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara la acea vreme, au ucis şi au tranşat un bărbat. Cei doi au fost arestaţi pe 2 august 2009.

Bejan şi Florea au fost blestemaţi atunci de văduva bărbatului tranşat, Lucreţia Schroth, care a spus, în timpul procesului, „nu le doresc să moară. Dar le doresc suferinţă. Să sufere exact cât a suferit soţul meu şi cât suferă familia noastră acum. Sunt nişte criminali şi nu trebuie să mai iasă de după gratii. Acolo trebuie să stea zeci de ani, până mor de bătrâneţe".  

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite