Fata de 11 ani din Ilfov, dispărută, a fost găsită cu ajutorul unui cetățean care a văzut mesajul Ro-Alert

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția a anunțat că fata de 11 ani, din Ilfov, dată dispărută, a fost găsită vineri seară, cu ajutorul unui cetățean care a văzut mesajul Ro-AlertPoliția a anunțat că fata de 11 ani, din Ilfov, dată dispărută, a fost găsită vineri seară, cu ajutorul unui cetățean care a văzut mesajul Ro-Alert.

Fata de 11 ai a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei
Fata de 11 ai a dispărut din Sectorul 2 al Capitalei

UPDATE 19.48 „Minora a fost găsită cu sprijinul unui cetățean, care a fost semnalat prin intermediul Ro-Alert. Vă mulțumim pentru implicare!“, anunță Poliția.

***

Fata de 11 ani este din Ilfov și a dispărut din Sectorul 2 București, unde a fost văzută pentru ultima dată. Poliția a făcut publice semnalmentele fetei și cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

Elena Mihaela Șolyom are 11 ani, locuiește în Ilfov și ultima oară a fost văzută în Sectorul 2 din București. „La data de 4 august 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la aceeași dată, a plecat de la adresa de domiciliu, din județul Ilfov. Menționăm faptul că minora ar fi fost văzută la o adresă din Sectorul 2”, a transmis Poliția Capitalei.

Elena Mihaela Șolyom

Elena Mihaela Șolyom are 11 ani și următoarele semnalmente: Înălțime: 1,70 m, greutate 60 kg Constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr lung, negru. La data dispariției purta trening grena. Cine o recunoaște și poate oferi detalii este rugat să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112”, mai scrie Poliția Captalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite