Administraţia Străzilor plăteşte 700.000 de euro pentru sfaturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui anunţ de participare la licitaţie, publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro şi transmis de Mediafax, Administraţia Străzilor poate plăti 700.000 de euro pentru servicii de consultanţă. Este vorba despre asistenţa necesară proiectării şi execuţiei pentru reabilitarea pachetului Bulevardul Aviatorilor – Bulevardul Mircea Eliade – Bulevardul Constantin Prezan - Piaţa Charles de Gaulle.

Contractul de consultanţă va avea forma unui contract de asociere ce va fi încheiat prin licitaţie deschisă la data de 26 iulie, ora 12.00, la sediul instituţiei. Valoarea acestui contract este de 2.920.000 de lei (aproximativ 700.000 de euro) fără TVA, termenul pentru finalizare fiind de 66 de luni (5,5 ani) de la data atribuirii contractului.

Directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că “practic, prin servicii de consultanţă şi asistenţă tehnică, se înţelege desemnarea unui diriginte de şantier”.

Lucrările de scoatere a pietrei cubice şi de asfaltare a Bulevardului Aviatorilor de la Podul Bordei până la Piaţa Victoriei au început în primăvara acestui an şi ar trebui finalizate până în luna septembrie. Deocamdată se poate circula pe Bulevardul Aviatorilor de la Piaţa Charles de Gaulle până în dreptul Restaurantului “Pescăruş”, pe ambele sensuri, Administraţia Străzilor finalizând lucrările de reabilitare a unui sens de bulevard.

Condiţionat de patrimoniu
Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional a avizat proiectul privind reabilitarea zonei Aviatorilor cu condiţia ca piatra cubică să fie păstrată în jurul monumentelor, al bretelelor şi trotuarelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite