Zi plină de surprize de 1 iunie la Coresi. Cei mici sunt aşteptaţi cu spectacole de teatru, magie, balet şi ateliere de creaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele vor avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.
Spectacolele vor avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.

Cei mici sunt aşteptaţi să petreacă o zi plină de distracţie şi voie bună de 1 iunie la Coresi. Începând cu ora 14.00 copiii sunt aşteptaţi  la zi plină de spectacole şi de surprize.

De la ora 14.00 Party-nation îi invită pe cei mici la o sesiune zâmbete şi facepainting, iar în zona Şezătoare vor fi prezenţi cu un atelier informativ, dar şi cu multe jocuri, reprezenţanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov.

Începând cu ora 15.00, este Ziua Porţilor Deschise la Radio Coresi şi cei mici sunt aşteptaţi să îşi aleagă melodia preferată.  Distracţia va continua la scena din Piaţa cu Copaci, de la ora 17.00,  cu un spectacol susţinut de micuţele balerine şi interpreţi ai Palatului Copiilor Braşov. De la ora 18.00 elevii Liceului de Muzică vor susţine un recital special.

Actorii de la trupa Valiza cu Teatru au pregătit cele mai îndrăgite poveşti şi personajele pline de haz începâdn cu ora 17.00. Seara copilăriei se va încheia cu un show de iluzionism pentru cei mici! Leon Magdan, singurul artist de teatru de umbre din Europa de Est şi câştigătorul premiului II la „Românii Au Talent", ediţia 2014, vine la Coresi pe 1 iunie, de la 18:30. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite