Weekendul copiilor la Coresi. Vor fi ateliere de creaţii, concerte şi multe jocuri distractive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii sunt aşteptaţi în weekend la Coresi. FOTOCoresi
Copiii sunt aşteptaţi în weekend la Coresi. FOTOCoresi

În 20 noiembrie 1989 a fost semnată Convenţia ONU cu privire la drepturile copilului, această zi devenind ulterior Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. De aceea în acest weekend copiii vor fi principalii actori la Coresi.

Sâmbătă 21 noiembrie, elevii Liceului Pedagogic Andrei Mureşanu Braşov vă invită la un atelier de creaţie gratuit, pe tema Drepturilor Copiilor din întreaga lume.  Îi găsesiţi la Şezătoare, între orele 11:30-13:00. Tot sâmbătă de la ora 11.30 la Scena Coresi va fi o piesă de teatru de păpuşi denumită sugestiv Micul judecător.  

Nu rataţi nici atelierul Organizaţiei de Cercetaşi Orizont Braşov care se pregătesc temeinic să aducă bucurie de Crăciun copiilor defavorizaţi din centrele de plasament Tărlungeni şi Săcele. Atelierul constă în confecţionarea de felicitări pentru Crăciun, pe care fiecare micuţ le poate crea şi dona ulterior copiilor din cele două centre, care cu siguranţă le vor primi cu multă bucurie.

După-amiaza de sâmbătă aduce la Coresi 21 copii talentaţi şi promiţători ai Liceului de Muzică Tudor Ciortea din Braşov. Aceştia vor interpreta vocal şi instrumental melodii româneşti şi internaţionale care cu siguranţă te vor captiva la scenă între orele 16:00-17:15.

Duminică plină de evenimente

Duminică, 22 noiembrie, membrii Asociaţiei Rază de Speranţă Braşov (copii cu autism şi copii tipici) ne vor arăta că talentul şi pasiunea pentru artă sunt lipsite de bariere. După spectacolul care debutează la scenă la ora 16:30, puteţi participa alături de ei la atelierul de terapie prin artă de la Şezătoare (16:45-17:45).

Serbările Normalităţii poposesc duminica aceasta la Coresi.  Proiectul “Start – o viaţă de calitate în siguranţă”, dezvoltat de Agenţia pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi, îşi propune să crească gradul de conştientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalităţii de şanse, a fenomenului violenţei domestice şi traficului de persoane, la nivel naţional. Între orele 11.00 şi 15.00 în parcarea Coresi vor fi mai multe activităţi pentru copii: Face-painting, baloane, desene, figurine. Apoi de la ora 15.00 la 18.00 copiii vor putea face karaoke, vor dansa şi vor participa la consursuri cu premii. Seara va fi încheiată începâdn cu ora 15.00 de concerte susţinute de CRBL, ALESSIA, MC CRISTI NIŢU

         

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite