Urs rămas blocat cu capul în butoiul de lângă un hotel din Predeal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un urs a rămas cu capul blocat într-un butoi al unui hotel din Predeal FOTO ISU Braşov
Un urs a rămas cu capul blocat într-un butoi al unui hotel din Predeal FOTO ISU Braşov

Un urs din Predeal a vrut să vadă ce este într-un butoi de lângă un hotel din oraşul braşovean, dar nu a mai putut scoate capul din butoi. Pompierii au intervenit şi l-au ajutat pe animal

Pofticios şi, în acelaşi timp, curios, un urs a băgat capul într-un butoi, să vadă ce ţin gospodarii unui hotel din Predeal în recipient. Curiozitatea i-a creat, însă, patrupedului mari probleme, deoarece nu a mai reuşit să şi scoată capul din butoiul de plastic. Locuitorii din zonă care l-au văzut au chemat pompierii, care au reuşit să îl scape de necaz pe poznaşul Moş Martin. 

„În această dimineaţă, pompierii din Predeal au intervenit pentru eliberarea unui urs care avea capul prins într-un butoi. Animalul se afla la marginea pădurii, în apropierea unui hotel din localitatea Predeal. În urma apelului la numărul 112, la faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială, un echipaj SMURD din cadrul ISU Braşov şi un echipaj de jandarmi.

Puiul de urs a fost, iniţial, prins cu o chingă, iar, ulterior, i s-a îndepărtat butoiul de pe cap. După ce a fost eliberat, acesta a fugit în mediul lui natural”, a istorisit maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, păţania ursului. 

Vă mai recomandăm:

 

Autorităţile cu „ochelari de cal” au pus în pericol viitorul unui copil. Drama străbunicilor care-l îngrijesc

 

Revine aglomeraţia la centrele de vaccinare din Braşov, odată cu administrarea celei de a treia doze

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite